3 sminkhissar

 
1. Color correcting concealer från lumene - Kan inte beskriva hur mycket jag älskar denna concealer, den har helt klart varit min räddare i nöden! Har redan använt upp en och var tvungen att köpa en ny, men med tanke på hur ofta jag anänder den så måste det snart införskaffas ytterligare en till!
 
2. Studio secrets professional primer från loréal paris -Denna primer gör seriöst så att ens porer försvinner putsveck, och ens foundation blir inte lökig efter några timmar utan ser exakt likadan ut som den gjorde när man väl satte på sig den tidigt på morgonen. Så många tummar upp för denna!
 
3. Foundation svampar (aka beauty blenders) - Detta är en metod jag har börjat använda på senare tid. Har innan provat allt från olika slags borstar till att använda fingrarna men jag har aldrig riktigt varit nöjd med resultatet. Tills jag började använda dessa svampar haha, det enda man måste göra innan man använder den är att blöta den och det ser mycket naturligare ut när man väl lägger på foundationen!
 
 
 
RSS 2.0
Tiger Print Pointer 2