Dagens låt

 
 
Alli Simpson - Notice me ♣
 
Har blivit beroende av denna låt!
Den påminner mig så mycket om sommar och värme o det gillas starkt B).
 

Dagens outfit

Detta hade jag på mig idag. Ingenting speciellt, var en aning trött när jag letade fram min outfit imorse haha. Linnet är från Vila, koftan vet jag inte, jeansen är från BikBok och ringarna från Gina! Snart ska jag till kista med mamma och äta middag och sedan blir det kanske lite shopping. Hur härligt väder är det inte ute nu då? Underbart! Hoppas att ni får en jättebra fredagskväll! :)

Onsdag


Hej!
Just nu sitter jag i mitt överdrivet stökiga rum och lyssnar på musik. Ska nu göra min NO-läxa, sedan blir det till o städa rummet. Efter det har jag helt fritt så ska antagligen spela sims :'). Idag hade jag mitt muntliga engelska nationella prov, det gick rätt bra tror jag :). Än sålänge har det faktiskt gått bra på alla NP, eller det känns som det i alla fall haha.
 Hoppas ni har haft en super onsdag och att ni kommer få en underbar torsdag imorgon! :)
 Kram ♥

Måndag

 


Idag är det måndag och snart är denna dag över haha. Har endast varit i skolan, dock var båda mina lärare sjuka så inte gjorde man mycket inte. Fick mina läxor som jag missade i fredags när Sofia och jag var i Vemdalen och det var nog det närmsta jag kom när det gällde skolarbete haha. Efter skolan har jag bara slappat här hemma, ätit och städat lite. Imorgon har jag två engelska nationella prov, bara att hoppas på det bästa!
 
Hoppas ni har haft en toppen måndag, glöm inte våffeldagen imorgon!
 

Söndag ☀️

Godmorgon allihopa! (eller kanske god förmiddag?)
Just nu sitter jag i min nya pyjamas från H&M i vardagsrummet och lyssnar på musik och dricker mjölk B). Idag ska jag inte göra så mycket, endast städa rummet och plugga lite. Underbart väder ute dock, så det känns ju lite trist att sitta inne, men men! Imorgon har jag mitt första nationella prov, bara o hålla tummarna för att det inte är allt för svårt.

Hoppas ni får en superbra söndag! :D


RSS 2.0
Tiger Print Pointer 2