Lillajul

 
 

Idag är det lillajul!
Och ifall ni inte vet vad det är så är det en liten finsk tradition då man "småfirar" en liten julafton typ, haha. Man äter en liten del av all julmat och så får man en present eller två. Hur mysigt som helst! Snart ska vi äta, är ashungrig just nu, skulle kunna äta upp vad som helst (tänk inte för långt).. lolol okej jag vet inte vad jag skriver just nu, kan inte formulera mig haha. Bloggar mer om a couple of hours.
Hörs då! :))
 

Jimmy Neutron - Happy Family

 Nu kommer ni tänka, WTF är detta, och tro mig, så tänker jag också.
 
Denna video alltså, jag saknar ord. Kan aldrig sluta garva åt den, kan kolla på den tusen gånger utan att tröttna. Hahahaha, alltså den är så sjukt random, det går inte ens att beskriva. Den är inspirerad av en dröm som någon har haft, och denne persons drömmar är så otroligt lika mina haha. Mina favoritdelar är 0:29, när pappans ögon åker ut på näsan, hahahaha wtf liksom!? Och min favoritdel när pizzan kommer, och Jimmy säger "THE PIZZA IS AGRESSIVE" HAHAHAHA KAN INTE. ORKAR INTE MER.

Wanties

 
Wanties
 
Skulle vilja ha en jacka, ungefär som den i mitten högst upp, fast det ska vara fårskinn på kragen. Även en brun mascara samt ett mörkrött läppstift. De står högt på listan ♠.


#Onsdag

Hej people!♠
Alltså jag undrar seriöst vilka som läser min blogg.. xD
Idag är det onsdag, och jag vill bara sova.
Har så många jobbiga läxor, SO uppsats, Musikuppgift, Matteprov, Spanska, Estet... USCH SÄGER JAG BARA! Och sen så ska man komma på en linje man vill gå på också då, alltså jag har ju haft bättre dagar kan man ju säga. Just nu sitter jag och kollar lite på el youtube, men känner att jag borde äta någotning eftersom att jag somnade när det var middag.. hehe. Så ska gå och gräva fram någonting från köket nu, hoppas ni har det bra! :)
 
 

Dagens låt

 
Underbar låt! ♥_♥ (fast bara ifall du har bra basljud)
 

Måndagskväll

Älskar stilen
 
Hej allihopa! Just exakt denna minut är klockan 22:24, haha. Jag har precis städat rummet så nu sitter jag och väntar på att mina föräldrar ska komma hem och lyssnar på det nya one direction albumet. Såå otroligt bra! Var inte så mycket för låtarna i början, men de blir bara bättre och bättre efter varje gång ♥! Imorgon har vi idrott och no... och HKK... Slutar klockan tre och då måste jag hem och börja på min SO uppgift eftersom att jag insåg att jag ska lämna in en 10 sidor lång uppsats nästa vecka och jag inte ens har börjat hehe.. Och på lördag är det lillajul och på söndag ska jag och kolla på Emmas och Majas dansshow, så jag måste köpa presenter tills på lördag men vet ej när jag ska hinna denna vecka, jaja, nog om mina problem haha. Nu kom min mamma hem, trevligttrevligt. Ska nog sova snart, fast är inte alls trött. Har jättesvårt att sova nu för tiden, börjar bli som en 40 årig rökande mamma med stressproblem, lol. Ajaaa, hoppas att ni har haft det jättebra iaf, och jag ska somsagt försöka ta igen all bloggning som jag har missat när jag har tid, det blir nog snart :).
 
 

Bio

 
Hejhej!
 
Har varit på bio idag efter skolan med ett gäng från klassen och några till, vi var 14 personer totalt, haha.. Vi kollade på den nya hungerspelen filmen, catching fire! :). Det var trevligttrevligt. Tog bussen hem tillbaka och kom hem ungefär halv sju. Ikväll är mina föräldrar borta, pappa är på koncert och mamma är på något annat ställe, så jag har helt fritt hela natten ;). Haha nää jag skoja bara, jag ska äta massor och kolla på tv. Hoppas ni har en jättebra fredagskväll! :)
 
 
 

Det går inte så bra detta

 
Hej hej!
 
Det går inte så bra att blogga känner jag, men ska göra mitt bästa!

Nyss blev jag precis klar med min hemtenta i HKK som ska in idag, gör alltid allting i sista stund, hehe.. Aja, nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Vaknade kvart över 12 imorse, eller kan man ens säga imorse? Hursomhelst så kommer jag aldrig kunna somna ikväll. Ska fixa min header nu för jag känner att jag måste uppdatera den lite, så hoppas ni har det bra!
 
När Ida och jag var hos Sofia i fredags och filmade våran spanskafilm, haha
 
RSS 2.0
Tiger Print Pointer 2