Mi birthday!:D

Yeay, idag blev jag 15 år! :D Herregud vad jag känner mig gammal D:, haha, nej men det känns seriöst som att jag nyss var 12 år och var i turkiet. Tiden går så otroligt fort, och nu har jag bara ett år kvar i grundskolan. Vill verkligen inte börja i gymnasiet på något sätt, kommer vara så himla forever alone, haha..
 
 
Två bilder från dagen xD :D

Sista dagen som 14 åring

Hellu bloggen! Idag fyller min underbara mamma år, grattis! :D ♥. Men i var iaf inne i Uppsala och åt lite och så, det var trevligt :). Imorgon fyller jag år och det käns så konstigt att bli 15 år. Lika länge sedan det var som jag var 5, är det till jag är 25. Omg D:. Jag börjar bli pensionär nu alltså, kommer säkert få en rullator i födelsedags present xD. Hur som helst, det händer massor nu alltså, nu i helgen är det dansshower, nästa helg fest, helgen efter det fest och ännu fler shower och sedan är det skolavslutning omg :'D. Är så lycklig alltså. Hoppas att ni hade en bra söndag! :)
 Fiesta picture :D

Fridaaay

 

Hejsan allihopa!

Idag är det freedag, yeay! Imorgon blire fest eftersom jag fyller 15 på måndag :D. Grattis till mig själv :'). Ska bli trevligt trevligt annars, dock är det tråkigt att fylla år på en måndag, skola och allt D:, aja. Idag har jag haft musik hela dagen, har varit en sjukt tråkig dag. Efter skolan gick jag direkt till stinsen forever alone och köpte present till mamma. Sen gick jag förbi Sofia och det visade sig att hon var utelåst så hon stog och rensade maskrosor, haha. Senare kom jag hem och var helt död, och ja. Nu sitter jag här och är jättepigg :D. Vet inte riktigt vad jag tänkte hitta på nu, troligtvis kolla runt lite on tha internet. Men jag hoppas att ni har haft en bra fredag så hörs vi! :)
Bjuder på lite halvt konstiga webcam bilder eftersom jag inte har några bättre xD..
 
 
 
 
 
 
 
 
Hejdå sålänge! :D
 
 

Dop, done!

 
Hejsan!
Idag hade min systers son dop och jag, Ida, Emma och Sofia ställde upp och sjöng framför alla. Haha gud vad det var pinsamt..
Emma, Ida, Sofia och jag, lite halvt borta haha
 
Min pappa och jag, det här ser verkligen ut som ett cd omslag haha..
 
Hoppas att ni har haft en bra lördag iaf! :) ♥

Sims 3 bilder

Eftersom jag har sådan lack på inlägg så lägger jag upp lite random bilder från mitt spel som jag har tagit de senaste månaderna haha.
OCH BTW, THE SIMS 4 KOMMER UT 2014 OMG JAG DOG NÄR JAG FICK REDA PÅ DET.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fortfarande sjuk

Hej på er!
Är fortfarande sjuk så det är därför jag inte har bloggat något, har verkligen inte orkat. Har tappat 1 kg på en helg bara genom att inte vara hungrig, ska jag bli rädd? Haha, men iaf. Jag är typ förskyld och har hög feber och skit så jag orkar egentligen inte skriva något men eftersom jag är så snäll så gör jag det :). Ska typ bara kolla på 90210 (jättebra serie) och slappa idag, yeay!.. Det är verkligen långtråkigt men, vad ska man göra liksom? Hoppas att ni får en underbar måndag och en trevlig vecka så hörs vi! :)
Hittade denna underbart snygga bild på mig från början av 2010 haha..

Dagens låt

 
Rihanna - Stay ♥
 
Älskar verkligen den här låten, den är så avslappnande :D
 

2 Maj

Hejhej! ♥
Imorse när jag vaknade hade hela halsen svullit igen och det kändes som att jag hade sandpapper i den, hade tappat rösten nästan helt totalt, haha. Så jag har varit hemma idag, kommer vara hemma imorgon också för det sista jag vill nu är att bli sjuk. Det händer så otroligt mycket de kommande veckorna och jag vill absolut inte snörvla igenom dem, haha. Så ja, jag har inte gjort så mycket idag direkt. Druckit te och ätit halstabletter och drogat en plats på landet haha.. Men hoppas att eran dag har varit lite bättre iaf! :D
 

1 Maj

Det är äntligen maj och om en månad är det sommar och jag är så sjukt glad! Igår var jag vid en valborgseld och firade med Ida och Sofia, det var trevligt trevligt :). Idag var jag med Sofia och handlade lite presenter till Ida eftersom hon fyller år snart, sen var vi vid Ulriksdals slott och fikade i det fina vädret, haha. Sen kom vi tillbaka till mig och övade på en dopsång tillsammans med Emma och Ida som vi ska uppträda med på min halvsysters barns dop nästa lördag. Gud vad det kommer bli pinsamt.. haha. Jaja, hoppas att ni har haft en super onsdag! :)
Hittade denna otroligt härliga bilden på google :D
RSS 2.0
Tiger Print Pointer 2