♣Treasure♣

 
Herregud vad gör jag just nu.. jag måste egentligen städa rummet men jag orkar inte börja D:
 
 
 
 

Första riktiga dagen

Hej! ♥
Idag är det första dagen på sommarlovet! Det är så otroooligt skönt att vara ledig i ungefär 10 veckor, och bara inte behöva bry sig om en enda sak :'D. Igår hade vi skolavslutning och slutade runt halv elva tror jag. Sen så åkte jag, Emma, Maja och Sofia till edsviken och bara hade det allmänt trevligt, och så badade vi för första gången iår :D. När vi hade varit där i några timmar så åkte vi hem till Sofia och badade i hennes pool och käkade glass, haha. Sen så blev vi hungriga igen så vi gick och köpte pizza och gick tillbaka till Sofia. Sen körde vi lite sanning eller konka, såklart alltså haha. Och då fick jag ofc konkan att hoppa i vattnet med kläderna, men drog med mig emma och sofia också så vi tre hoppade i, haha. Sen efter det skulle jag cykla hem i blöta kläder, men jag hade min handduk med mig så jag tänkte "yolo, vi cyklar hem i kläder, handduk och hjälm" direkt från bastun alltså. Haha men det gick ju sådär... ramlade nästan med cykeln pga handduken så jag hade typ frysit till is när jag äntligen kom hem. Men men, det var en trevlig dag iaf :D. Idag tror jag att vi också ska göra något ett litet tag iaf, eftersom jag måste packa massor (okej så mycket är det inte) till imorgon då jag, Sofia och Emma åker till London :D.
Hoppas ni får en bra dag :D
Emma, Maja och Sofia :)
 

Livet är helt ok.

Alltså sommaren är seriöst det bästa som finns! Det är 30 grader i solen och man kan inget annat än att älska livet just nu. Igår var jag i edsbergsparken med Sofia på någon "minifestival" för att fira nationaldagen. Det var lite mysigt sådär :). Idag har jag inte gjort något mer än att lata mig ute på terassen i solen med en bra bok och musik :D. Vi köpte sån här mjukglass som man gör själv, det verkar tydligen vara jättegod.. :)

S♥mmer

hahaha okej, jag vet att det här är världens töntigaste disney låt, men vem bryr sig
Helloo bloggeen :D.
Är så taggad inför sommarlovet så det knappt är sant :'D. Det börjar på onsdag nästa vecka och vi har typ inga läxor längre, och mina känslor är överallt just nu. Nästa vecka så åker jag, Emma och Sofia till London också och vi ska shoppa sååå mycket, sen ska jag till grönan samma dag som 30 seconds to mars konserten också, och sen så ska jag till Emmas landställe och till Sardinien och konfaläger osv.. mitt liv kommer äga månaderna framöver nu alltså :D. Hade tänkt träna lite på sommaren också, typ börja springa lite på mornarna och så, känner att jag behöver träna upp min kondition lite alltså, haha. Nej men nu måste jag nog städa rummet och plocka fram mina kläder tills imorgon :(, så vi hörs! :D
RSS 2.0
Tiger Print Pointer 2