Keyboard

Igår när jag vaknade så kastade mamma ur sig att pappa skulle köpa ett piano åt mig. Och jag fick rena chocken. Mina föräldrar har köpt hem en piano bok och en gitarr bok. Så nu ska tydligen jag lära mig att spela piano, och mamma ska lära sig att spela gitarr, för skoj skull dårå haha. Men idag var dem iaf och kollade på ett piano och då hittade dem ett keyboard istället, så jag tror att vi ska beställa hem det. Happy face! :D
Jag tror det är det här, men jag är inte säker

Öh, typ glömt?

Jag började precis tänka på bloggen, och så slog tanken mig. Jag har typ glömt hur man bloggar?! Jag vill att min blogg ska bli som den var förut, typ 2010, då hade jag jätte mycket inspiration, men all den inspirationen har försvunnit. Jag funderar på om jag ska börja fota med min digital kamera när jag ska blogga, och fota med min systemkamera när jag är på semester. Och sen ska jag försöka att göra tre inlägg per dag, till att börja med. För nu jädrar ska jag försöka igen :D.
Bjuder på den här harmoniska bilden som jag hittade på google.
Sommar

Planer inför sommaren!

Tjenare!
Idag bokade jag och mina föräldrar ett hotell i Turkiet! Och om ni vet det, så vet ni att jag redan har varit där en gång, men det var i Alanya. Nu ska vi kanske till Icmeler! Det ska bli awsome ifall vi åker, eftersom jag älskar att åka utomlands. Liksom glida runt på stranden, käka god mat, shoppa kläder som går sönder direkt osv.. haha nej men det är ju rätt billigt där :D. Så jag håller tummarna så att vi åker dit!
Hotellet :D

Nej men ojdå!

Hade tänkt lägga mig strax eftersom jag typ aldrig orkar gå upp på morgonen. Så tjillevippens! :D
Helt klart hetaste bilden som tagits idag. Jag bara känner snyggheten krypa i skinnet!.. Godnatt! :)

Anledningar

Nej men tjenare! Det var inte direkt igår...

Som ni säkert ser har jag inte bloggat på nästan två veckor, thats right. Jag var ju i sälen på slutet utav sportlovet, och när jag sen kom hem var det skola igen och jag hade fullt upp. Sen har jag också varit sjuk halva denna vecka, så bloggen har varit helt undan plockad. Sen har jag typ förlorat alla bloggläsare, så jag tänkte, jag kör om från början. Ska jag börja blogga ska jag blogga ordentligt. Så då vet ni.
Nu ska jag ta det här på allvar! :D
RSS 2.0
Tiger Print Pointer 2