"If I told you the reasons why, would you leave your love?"

Tjenixen, mitt liv är sämst nu, hejdå

WTF Brain fog

Jag har blivit helt konstig. Den senaste veckan har jag suttit liite för mycket framför datorn/mobilen, för jag har inte haft något bättre för mig. Och dagarna som varit nu har jag känt mig jätte konstig. Som om jag inte riktigt kan fokusera på nuet, jag känner mig liksom inte närvarande. Och såklart så sökte jag på google (som alltid när jag har något fel, haha) och då kom jag fram till något som heter Brain Fog. Om man har brain fog (hjärn dimma? xD) så kan man känna sig frånvarande, man har svårt att koncentrera sig och man glömmer saker hela tiden. Man kan tydligen få det när man har suttit framför datorn en lång tid (höhö), när man har koncentrerat sig på något under en längre period, osv. Jag började bli lite rädd och trodde att jag hade något psykiskt fel, men så var det turnog inte, haha.

Palm i trädgården

Vi svängde förbi Ica Maxi idag och hittade den här grymma palmen för 700 kronor. Så den följde med oss hem, och nu står den fint på våran altan :)

Gandalf

Försökte rita av Gandalf, gick ju sådär haha. Ser ut som han är 15 år yngre

:( SJUK :(

SKIT! Har gått och blivit sjuk.

Åker hem imorgon

Hejsan!

Nu är jag i Danmark i vårat hus. Ja, på tal om bloggningen.. Vårat internet har krånglat och först igår började det funka ordentligt. Två dagar innan vi ska hem, underbart! Haha, men iaf. Det har varit jätte trevligt här i Danmark, vi har åkt runt lite överallt och jag har filmat en del med min telefon, så när jag kommer hem så ska jag troligtvis göra en liten video :). Annars så får ni se lite bilder som vi har tagit under dagarna!
 
Vårat hus! :D
 
 
 
Huset är gjort utav snäckor! Alla saker är snäckor, utom den lila färgen och väggen dårå Coolt! :D
 
Stranden vid "hamnen"
 
Nerifrån staden från en pir. Staden ser jätteliten ut men den är mycket större! xD
 
Och så avslutar jag inlägget med en bild på mig, haha!
 
Hoppas ni får det bra!

Låten är på hjärnan...

 
Haha.. Jag har fått låten på hjärnan som är i den här videon.

Jag har spelat videon om och om igen, för jag insåg hur snygg han var hahaha. Mobba mig inte..
Iaf, om några timmar så åker jag till Danmark :D, yay. Jag måste typ gå upp halv 5 på morgonen, så japp :). Kanske uppdaterar något inlägg när jag är i bilen, vi får se :). Men annars så hörs vi i Danmark för nu ska jag sova, godnatt!
 

Lite bilder

Här kommer det lite bilder från Finland som jag hittade på facebook! :)

Haha jag på en gunga på våran tomt, bjuder på minen just nu.
 
Strand :)
 

Påväg dit på båten :). Ser ju lagom glad ut också, haha..
 
Båt :P
 
Kusinbarn :)
 
Andra kusinbarn :P, sitter själv där borta i bakgruden, haha
 
Våran gamla stuga! :D
 
Det var de bilder jag hittade på facebook. Ska försöka lägga upp fler när jag har tid :).

Hemma i Sverige

Hej alla bloggläsare!
Imorse klockan halv 7 så tog båten i land vid stockholm :). Så vi var hemma runt tio i 7 och jag var dötrött, eftersom jag har så svårt att sova på båtar, plus att min säng lutade neråt så jag fick sova på golvet. Härligt!.. Jag var helt öm när jag skulle gå upp, haha. Men iaf, idag har jag inte gjort mycket, typ sovit. Imorgon måste jag packa en massa igen eftersom vi åker till Danmark tiiiidigt på lördag morgon, typ runt 5. Så japp, sen när vi har varit i Danmark i en vecka så ska jag bara vara hemma till skolan börjar igen :). Jag hoppas att ni får en härlig kväll! :)

Idag åker vi hem

Hej svejs!
Ikväll åker vi in till Åbo och tar båten hem till kära stockholm :). Vi åker härifrån halv 6, och klockan är 3 just nu :P. Så om två och en halv timme så får jag säga bye bye till våran stuga för det här året xD! Nu måste jag fortsätta städa, så vi hörs!

Whoppp

Hej!
Nu sitter jag här inne i vårat vardagsrum och har allmänt tråkigt. Satt ute och läste Ljudet av ditt hjärta, men tröttnade efter att ha läst 100 sidor :P.. Så jag kände att jag behövde ta en liten paus och smita in till datorn. Min kusin och hennes barn ska komma hit snart, vi ska ha grillkväll typ, så det blir väl nice :). Älskar grillad mat, det bästa en fin sommarkväll! Här är allting bra annars, det är runt 20 grader och molnfritt, så vi drog till stranden idag, så jag fick en fin ojämn solbränna. Skitfult men det är ok, får sola lite mer senare! Jag kommer nog inte ha så mycket tid att blogga, för tiden går så otroligt snabbt, med tanke på att vi åker hem på onsdag. Så jag ska försöka njuta av tiden här i Finland så mycket jag kan, så får jag blogga när jag har tid som sagt :). Ni får ha en toppen sommar medans!
RSS 2.0
Tiger Print Pointer 2