Gott nytt år!!

Ville bara titta förbi och säga gott nytt år! Vi hörs nästa år! :)

Vad jag är nöjd!

Hej igen, bloggar nu eftersom jag inte har så mycket för mig. Det här är mitt första inlägg på min nya, egna dator och jag är sååååå tacksam över att ha fått en sådan bra dator. Den heter EasyNote TV och den är av märket Packard bell, den har samt Windows 8 vilket är jättebra. Jag har den svarta versionen, så om ni är ute efter en ny dator så kan jag verkligen rekommendera denna, den är superbra!
 

Kalle anka time!

Hej alla bloggläsare, GODJUL! <3 Jag hoppas att ni har en underbar julafton var ni än befinner er. Jag sitter och kollar på Kalle Anka just nu, men det är delen om Robin Hood och jag tycker att den delen är så tråkig, haha. Men jag kommer nog blogga mer imorgon, då kan jag också göra en video om mina julklappar :), så vi hörs då!

♣ God natt ♣

 
God natt alla kära läsare, vi hörs imorgon! :)

Quote

Jag hade tråkigt så jag redigerade en bild på mina ögon.

Den blev omvandlad till en quote bild, haha. Älskar den där "quoten" :thumbup:

Ny design - Check!

 
Sådär, nu är jag klar med min jul design!

Erkänn att min egen ritade tomteluva blev otroligt snygg, haha. Men den här designen blir superbra ända tills det är nytt år, då blir det en ny :).

I am back motherfreakers! :D

Och det ska firas med en ny juldesign :D!
Det känns verkligen inte som att det snart är julafton, och det är antagligen för att jag inte har fått upp julkänslan med att blogga. Gud som jag har saknat det! Men jag har verkligen inte haft tid att blogga som vanligt, för den här hösten har varit förfärlig med alla läxor och sådant. Eftersom skolan kommer först så har jag inte haft tid till bloggen, men nu ni. Nu ska jag ta igen ;D
RSS 2.0
Tiger Print Pointer 2