Hemma i sweden

Hej! Nu är jag hemma i Sverige igen. Fy säger jag bra. Jag hatar från och med nu att flyga flygplan! Men iaf, ni får se några bilder av resan medans, så hörs vi mer imorgon! :)

Försökte, men det gick intr

Hej hej! Jag har försökt att blogga varje dag nu, men det har inte fungerat. Sen ha jag också haft fullt upp, eftersom vi har varit ute och åkt runt överallt. Men idag har jag och mamma varit på hotellet för det mesta, av ett skäl. Men ja, ikväll är det ju sista kvällen här :(, så vi ska gå till en restaurang som vi åt på första kvällen där maten var sjuukt god! Så det ska bli trevligt. Imorgon går planet klockan ett tror jag, två svensk tid :). Vi hörs!

In London town :D

Hej hej! Just nu är jag i England, hur sjukt är inte det :D. Dock så regnar det, men det är ganska varmt. Tiden ligger ju en timme bak här, så klockan är runt tjugo i sex. Vi kom fram till England kvart i tio svensk tid, och sen har vi behövt åka tåg och tunnelbana i evigheter innan vi äntligen kom fram till rätt område. Vi tog någon random buss och åkte runt. Vi satt på övervåningen och det kändes som om man skulle krascha in i allting xD. Imorgon ska vi shoppa dagen lång antar jag, så det ska bli kul. Vi hörs! :)

Nu åker vi!

Nu drar jag till Arlanda, sedan till London. Sitter i bilen i skrivande läge. Så vi hörs kanske i London!

Packat klart

Nu har jag packat klart!
Det känns som att min resväska är helt tom, men jag ska ju bara vara där i fem dagar + att jag hade tänkt shoppa en del nytt :). Så nu ska jag väl bara sitta och rulla tummarna... Haha nejdå. Ska nog städa lite i rummet sen ska jag nästan ta och lägga mig, eftersom jag måste upp klockan fyra på morgonen. Så godnatt! :)

Om några timmar!

Hej hej!
Sorry för att jag inte bloggade igår! Och igår var jag ju med i tv! Haha, jag, pappa och mamma satt ju bredvid dem som dom överraskade i publiken. Lite kul! Och om några timmar åker jag, mamma och våra grannar till London! Yaaay! Eller, planet går imorgon klockan sju, men vi måste åka hemifrån runt halv fem/fem. Så det ska bli jätte roligt eftersom jag aldrig har varit i London. Jag får se om jag bloggar där, det beror ju på om det finns wi-fi :). Snart ska vi äta middag, det blir carbonara, ska bli gott! Men vi hörs kanske senare ikväll, eller så får vi se när vi hörs. Ha det bra iaf! :D
Yummy! :)

Spinning

Hej!
Gud vad jag är glaaad :D! Det är äntligen påsklov! Igår så hade vi skola hela dagen, även fast många skolor bara går halvdag. Men på eftermiddagen så hade vi spinning på friskis och svettis i stinsen. Och herre.. jag tror jag dog. Jag var helt slut efter de första tio minuterna, och då sa han som ledde passet att det var då allt det jobbiga började. Snacka om att man kände sig nöjd efter en timme! Idag ska jag bara slappa. Njuta utav att det äntligen är påsklov, och att jag åker till london på måndag. Yaay! :D

Nyttig vecka

Jag har bestämt mig för att jag ska ha en nyttig vecka den här veckan.
Haha, ska se hur det går. Ska träna styrke träning varje dag i en halv timme, sen har jag två 1/2 timmes dans pass på måndag, och så ska vi tydligen också ha spinning på idrotten på torsdag! Så jag ska se hur det går, det kommer säkert gå skit men det är bara i en vecka! :D

Summertime guys

Happy :D

Tjenare! Just nu sitter jag och övar lite spanska.  Jag vet att jag inte bloggar mycket, men jag har haft skola hela veckan och jag har jobbat som en tok. Skolan går faktiskt först, det borde ni förstå :). Men i alla fall! Denna vecka är det bara fyra dagar skola, sen har vi påsk lov, yaay! Jag ska ju till london på måndag vecka 15, så det ska bli awsome. Synd bara att det snöar just nu... men den försvinner nog snabbt :D. I alla fall, jag hoppas att ni får en helt utmärkt vecka! :)
RSS 2.0
Tiger Print Pointer 2