Hiss/Diss

Tänkte köra lite hiss & diss här på bloggen eftersom det var fööör länge sedan som jag gjorde det!

Snart julafton! Jag verkligen älskar julen. Det är en av mina favorit traditioner. Man är med familjen och äter god mat, man har julgran, julmusik och får julklappar. Man bakar dessutom pepparkakor och lussebullar. En awsome högtid!
•  Min hårfärg! Okej, nu låter jag lite ego, men alltså första dagen det var färgat så var det lite för brunt. Men nu är det perfekt! Det är inte för mörkt, och inte helt blont heller, utan det är någon slags blandning :).
Blogg.se appen! Den har gjort allting så mycket lättare. Nu kan man liksom bara gå in på mobilen och klicka in ett inlägg istället för att rota fram min sten till dator och sätta på den. Fast nu skriver jag på datorn, för inläggen får mer kvalité då, men ändå. Hiss för bloggappen!
Ingen snö än?! Det ska ju börja snöa nu! Jag vill ju att det ska bli en vit jul i år också :(. Det är ju vinter månad om ungefär två veckor, och då ska det väl ändå ha blivit lite snö? >:(
Skolan! Okej, det är verkligen någonting som måste vara på diss listan. Jag hatar skolan just nu. Vi ska ha massor med prov på bara två veckor, ahh! Jag kommer dö!
Och eftersom jag är så possitiv av mig så har jag inga fler dissar :D, haha skämtosido...
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Tiger Print Pointer 2