Mobilblogg

Hej hej! Bloggar från telefonen just nu. Denna vecka har varit ganska usel. Jag har varit sjuk :P. Imorse så målade jag vårar garage för ett projekt i skolan. Det heter tydligen operation dagsverke. Imorgon hade jag tänk att måla stakeet, men fÅr se hur det blir med det. Det ska ju tydligen regna :o. Jaja, så vi är "lediga" från skolan idag och imorgon! Hoppas att ni har haft en bra vecka så hörs vi :)

För er som är oroliga

Som de flesta vet så ska tydligen jorden gå under imorgon engligt en 89 årig gubbe.
Och kommer den göra det? Svar; Nej!
För det första, enligt hans uträkning ska det ha varit 7000 år sedan Noa seglade med sin ark, och gud gav oss 7000 år till att leva. Och därför ska det tydligen bli en jordbävning över hela världen och andarna ska vakna och gravarna ska öppnas OSV OSV. Hur dumt låter inte bara det?
Och som han borde veta så blir det jordbävningar genom plattor i marken och det kan det inte bli samtidigt olika tider runt om i världen, och om denna myt hade varit sann så hade jordbävningarna börjat för länge sedan.
Så det jag ville komma fram till var att ni inte ska vara oroliga. Det kommer att vara en helt vanlig lördagkväll och ni kommer vakna upp på söndag helt oskadda. Jag lovar er!
Extra för er som vill veta:
1. Denna man har också sagt att jorden skulle gå under 1994 av liknande saker, och har det gått under? Nepp, vi lever fortfarande!
2. Människoarten kommer att dö ut innan jorden går under, och vi dör knappas ut på en natt. Men det är långt dit till det kommer hända, tidigast runt år 3000, om inte senare!
Så var inte oroliga!

Yay :D

Idag så fyller...
Jag 13 år! :D. Sjukt najs :)

Mööhh namnsdag :D

Tja!
Idag är det min namnsdag :), fick en ny bok. Ikväll ska vi till Idas familj och käka middag o så. Så vi hörs helt enkelt när jag kan!
Gammal bild sen 2010

Hörs senare för...

... här ska det nafsas lasangeOch för er som har missat. Jag är sjuk

Fy bubblan

Hej hej.
Igår var det valborg och den tillbringade jag med Ida, Emma och Sofia! Det var jätte roligt! Det första vi gjorde va att ta varsinn lott på mjukisdjurs lotteritet (Sofia och jag) och båda fick vinst lott, ganska coolt! Vi vann varsin panda som representerade WWF, haha. Resten av kvällen gjorde vi massor med olika saker som köpa popcorn, sockervadd, kokoskatapulten OSV OSV. Mina föräldrar vann en STOR chocklad kartong, rätt najs. Filmade tre klipp på brasan och fyverkerierna också, får se om dem kommer upp imorgon. Jo påtal om imorgon, jag kommer stanna hemma då för jag har fått kycklingen och är snuvig och hostig som tusan. Men det var det jag hade och säga, vi hörs senast imorgon för det är väldigt ansträngande för ögonen just nu känner jag!
Smygtitt från brasan
RSS 2.0
Tiger Print Pointer 2