Midsommar

Helt sjukt att det redan är midsommar! Det var ju nyss snö på marken, haha... I alla fall, jag ville bara hälsa alla underbara människor en glad midsommar. Hoppas ni får en jätte bra och rolig dag/helg! Imorgon åker jag till Finland och kommer hem på lördag nästa vecka, så jag kommer blogga då igen. Så ni får ha en super vecka och glad midsommar! :)

1# dagen på sommarlovet!

Hej hej!
Denna dag har varit fullsmockad än så länge, och resten blir nog detsamma. Imorse klockan 12 åkte jag, Ida, Emma och Sofia på picknick! Det gjorde vi förra året också. Fast då var Emelie med, som hon dock inte var idag! Men men, efter picknicken så drog vi hem till Sofia och badade i hennes pool, as skönt! Och nu är jag hemma igen. Ikväll så har Emma filmkväll så jag vet inte riktigt när jag kommer hem, men jag bloggar lite nu innan i alla fall! :)
Så det är därför jag inte har bloggat först nu, jag har haft fullt upp!
Bild från idag:

Sommarlov

Hej!
Har haft "Fullt upp" dessa dagar med de sista inför skolavslutningen som var idag. Åh, jag är så glad! Nu har jag sommarlov i 9 veckor :D! Så härligt. Idag började skolavslutningen klockan 9:45, sen var den slut runt 11:20. Och då fick vi dra hem!

Har jag berättat det än?

Jag har snelugg igen!
Ja alltså, det var egentligen inte alls meningnen att jag skulle skaffa lugg så hastigt, men det var faktiskt en olycka. Jag hade fått en ny kamm till håret (och då menar jag kamm, inte borste), och då skulle ju jag såklart kamma topparna, men av någon anledning så fastnade kammen I håret, och den gick inte att få loss! Jag fick panik och berättade till min mamma, men hon trodde såklart att jag skojade, jag menar, vilken 13 åring fastnar med en kamm i håret? Haha, men det löste sig tillslut. Jag fick lugg...
Då:

Nu:

Hej på er pangisar!

Tja :).
Åh vad ljuvligt väder det är! Man trallar lixom runt i shorts och hela köret. Fast, förståss. Det är ju snart sommarlov! Jaaaaaa! Som man har väntat på denna dag. Skolavslutningen. Fast lite ångest har jag inför höstens kommande termin. Dem har gjort om hela systemet i våran skola och jag hoppas bara jag inte hamnar i någon skit grupp med bara okunniga, för bättre än så är jag. :). Känner att jag måste ta igen bloggtorkan som varit allderles för lång, så jag börjar väl lite smått sådär så får vi ser hur det går! :) Kram
Hade sådann blick på denna så jag bjuder på den, haha

Nästa: skola

Hej! Snart drar jag iväg till skolan, måste bara packa ner de sista sakerna. Så sjukt härligt väder det är! Har jeansshorts och en tunn tröja. Igår köpte jag också en klänning till skolavslutningen som ni kan få se senare, för nu måste jag sticka! Hörs :)
RSS 2.0
Tiger Print Pointer 2