Det käns inte bra

Hej.
Det käns inte bra det här. Jag är skyldig er så många inlägg och jag bara skiter i allt & alla. Får lite skuldkänslor. Så jag känner att jag inte kommer blogga som förut. Lusten har försvunnit helt och hållet. Så jag kommer skriva av mig då jag behöver. Så bloggen kan stå tom ett tag, tills jag orkar igen. Men jag vill tacka alla som har gått in på min blogg varenda dag. Som gjort att statistiken har gått upp. Kärlek till er!♥
Men jag måste verkligen ta en lååång paus, det kan komma upp inlägg ibland dårå.

Nästa; Skola

Hej på er!
Om 20 min så ska jag till skolan. Vi har matte idag, buhuu... Igår hade jag dans. Haha, det var sjukt roligt men extremt svårt! Skulle göra baby freeze tror jag det heter, så jag bah whaat? Det gick åt skogen men jag lär mig nog... haha :). Så jag hade dans i två och en halv timme, ganska jobbigt men det var varit värre förut. Nej, slut på text nu. Vi hörs :)

Åh, vill tillbaka till Turkiet!

Åhh, jag saknar dig!

SOMMAR! KOM HIT NU!
Är det någon mer än mig som längtar till sommaren? Gud! Vintern är så dyster. Jag vill ha sommar. Nu. Egentligen är nog våren härligast, för sommaren kommer efter. För på våren börjar allting blomstra, snön försvinner, och så fyller de flesta år. Inklusive jag. Sommaren är härlig på alla sätt och vis! Gräset är grönt, blommor överallt, soligt, varmt OSV OSV. Korkad som jag nog är brukar jag till och med slumra till på våran gräsmatta, haha.
Ser det inte härligt ut?
Får snart ångest!

Visste ni att?

Jag har ÄLSKAT djur ändå sen jag var liten.
Så sant som det är sagt, alla slags djur. Katt som hund, häst som åsna.
I love them all! ♥Tjahu

Idag är det lördag. Så skööönt :D. Jag vet inte vad jag ska hitta på, någonting blir det nog tillslut. Igår var det fredag och jag var i skolan. Hade engelska, om ni vill veta det, haha. På måndag börjar dansen, ska bli roligt. Den börjar klockan åtta tror jag. Men i alla fall, nu ska jag hoppa i kläderna, så vi hörs :D.

Skola osv osv

Hej!
Jag vet att jag inte har bloggat någonting, men jag har haft fullt upp. Jag har liksom jobbat med skolarbete osv. Men i alla fall. För en vecka sedan så fick jag min iPhone 4 :). Den är jätte bra! Idag så har jag varit i skolan, riktigt tråkigt. Igår var jag på dans audition, det gick ur dåligt tyckte jag. Och enligt mig så tyckte jag att det gick bättre i showdance, men när en av lärarna ringde idag och medelade om jag kom med eller inte så sa han att jag hade varit jätte bra på streetdancen. Haha, jag blev ju inte direkt LITE chockad. Jag var ju helt lost igår kändes det som, haha. Så jag kom vidare till specialen 3, yay! Men men, ingenting annat intressant som hänt den här veckan. Men nu ska jag kravla mig till mitt rum, vi hörs! :D

Drar snart

Hej :).
Ska snart dra till skolan. Bloggningen har varit ur dålig, men jag har inte hunnit. Haft fullt upp helt enkelt! Men jag kan blogga efter skolan, för nu är det helg, och då är jag ledig :).
Bild från nyår!

Åren som gått

1998 - Jag föddes i maj

1999 - Jag fyllde 1 år!

2000 - Ollie började vänja sig med mig, haha


2001 - Började på ett nytt dagis, lärde känna Sofia och Ida. (Sofia och jag på bilden)


2002 - Ida och jag blev bästa vänner


2003 - Jag tappade min första tand


2004 - Barbie blev ett stort intresse, började också i skolan.


2005 - Åkte till hangö (Finland), fick en kusin
2006 - Åkte till grönan med Ida, Malin, pappa och deras pappa.


2007 - Började i trean, fick en till katt vid namn Nisse


2008 - Helvetes tider... dessutom började det brinna i huset mitt emot


2009 - Var i sälen med Sofia och åkte skidor


2010 - Började i seniorerna, bytte till specialen 2, livet rullade på


Mitt liv i bilder än sålänge. Haha, nu ska jag kolla på tv :D. Hörs :)

Ja, hehe...

Hej på er :).
Vet att jag har varit lite off nu dom senaste dagarna, men jag vill verkligen njuta av de sista dagarna på lovet. Jag börjar först på tisdag, vilket är rätt nice. Idag har jag letat runt efter pjäxor, mina gamla var för små. Sen har vi också städat ut julen för den här gången. Granen hamnade på baksidan av vår trädgård, haha. Nu vill jag verkligen HA sommar. Märkte precis att det regnar, ett tecken på varmare tider :D... nu blir det här ingenting intressant, haha. Men en sista sak, varenda gång när jag inte bloggar så stiger statistiken dubbelt så mycket, lite skumt :P. Lite uppdate dårå, vi hörs senast på tisdag, för då börjar skolan, och då börjar verkligheten igen, haha ;).

RandomZ BildZ

Som sagt var, idag var jag hos Emma med Ida och det var jätte roligt.
Vi hade det trevligt osv, snor lite bilder från Emma facebook!
Nej, Ida sover inte på vissa bilder för er som tror det!
Ny design

Inte världens finaste, men den duger för tillfället.

Orkar faktiskt inte vara så nogrann den här gången.

Behövde dessutom ta bort snöflingorna,

för att dom laggade sönder bloggen :P.

Dessutom vill jag inte ha kvar någon snö,

jag vill att det ska bli sommar nu!

 

God morgon!

Godmorgon på er :).
Vaknade av att solen lyste in i mitt rum. Klockan var runt halv tio. Ganska skönt att inte sova bort hela dagen, som har hänt några gånger, hehe. Idag ska jag till Emma. Hon skulle ringa runt 12 slaget, så jag får se när jag drar mig dit :). Nu ska jag ta och käka frukost så vi hörs :).


Vart tillbringade ni erat nyår? - Omröstning

Omröstningen Vart tillbringade du ditt nyår? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa din egen omröstning!

 

Ja, vart firade ni nyår? :).

Jag har redan berättat vart jag höll till.

Om ni missat det, så var jag hos grannen ;)

Nödvändigt

Nödvändigt inlägg jag gjorde. Haha,hej i alla fall.
Jag har brutit mitt nyårs löfte efter första dagen. Oupss... that's me. Nä, men jag har faktiskt inte suttit så mycket vid datorn, så det har inte blivit av. Pappa och jag var i centrum idag och skulle kolla på en iPhone 4. Men den fans inte i deras lager så vi åkte hem igen. Men nu har i alla fall vi beställt den via datorn! Den skulle komma innom 1-2 veckor. Och snacka om att jag är glad! Har tjatat ett tag nu, men äntligen gick dom med på det. Bästa dagen ever :). Nu ska jag nog kolla om maten snart är klar. Är riktigt hungrig. Lite tidigt kanske? Nej, nu får det vara slutskrivet. Vi hörs :).
Åh... är så hungrig!

Snabbt inlägg

Bloggar snart!

Galet ju!

Hejsan!
Känns helt overkligt att det är 2011. Kommer aldrig vänja mig vid det... jag som precis lärde mig att skriva 2010. Igår var jag hos Ida hela kvällen. Det var jätte roligt, skrattade som ja. Mycket i alla fall. Vi hade paket dragning, man skulle köpa två paket för 25 kr vardera. Köpte schampo och balsam. Haha, dock rosa... senare klockan 00:00 gick vi ut och firade med fyrverkerier. Och det är nu rubriken passar in. Haha, pappa gick och tände på fyrverkerien, och då skjuts den upp i himlen. Alla står och kollar upp men det händer ingenting. Sen ser vi hur den flyger ner till marken igen, utan att ha smällt. Så vi trodde den hade slocknat, men det hade den ju inte. Så den sprängs nere på marken. Det bara flyger rosa och gröna blixtar överallt. Och det blev en rosa låga i Idas gran. Men den slocknade 1 sek. efter. Och det roliga är att jag fick med allting på film! Jag springer för livet och så ser man att det lyses upp ett rosa sken på hela deras parkering. Idas granar måste undra vad vi höll på med egentligen. Haha, det är helt galet! Så jag kommer antagligen att ladda upp filmen snart. Ska bara föra in den i datorn. Jag hoppas i alla fall att erat nyårsfirande blev bra, för det blev i alla fall mitt. Men nu ska jag sluta skriva så inte inlägget blir FÖR långt. Så ni får ha en bra dag :).
Ida och jag förra nyåret, vad vi ser små ut!

Gott nytt år!

Ville bara säga gott nytt år till er!

Står här ute och kollar på alla fyrverkerier.

Så det jag ville säga är, gott nytt år och god fortsättning! :).

 

 

RSS 2.0
Tiger Print Pointer 2