Mallööörca

Hej hej.

Vet ni vart jag ska tillbringa två veckor av mitt sommarlov? Jo på mallorca! Jag har redan varit där tre gånger innan, men det är ett ställe jag verkligen gillar. Vi funderade på Italien ett tag men vi tog mallorca istället. Så det ska bli så sjukt härligt! Mitt sommarlov kommer att bli bäst, för 1. Vi ska åka till Mallorca i två veckor 2. Jag ska till Emmas landställe (tror jag) 3. Sofia hänger med mig till Finland och vi ska åka till borgbacken (som liseberg). Det kommer att bli en AwSoMe sommar :D

Resten av prylarna

Här kommer resten av sakerna jag fick av påskharen (A)!
Till Vänster: Örhängen Till höger: En maskara gjord av protein.


Choklad kycklingar från Lindt


Parfym vid namn Beach Party. Den doftar sommar och exotiska frukter, den doftar jätte sött! Dessutom så är det bär och frukter på paktet, nästan så man vill äta upp dem! :)


Sen fick jag också en tröja som man kan ha på sig på sommar kvällarna. Tack så jätte mycket! ♥

Hm...

Det skulle passa perfekt med en ny design. Frågan är bara om jag orkar sitta här inne i värmen? Jo det gör jag nog, så länge jag öppnar alla fönster :)! För designen jag har nu börjar bli tråkig. Den känns för mörk på något sätt, och det är inte bra! Den här gången hade jag också försökt ändra lite på texten, lägga till skugga OSV OSV. Får se hur det går.
Min nuvarande design

God morgon!

Eller god förmiddag?
Idag är det påskafton! Har ni fått något påsk ägg ännu då? Själv fick jag ett igår av grannarna :). Och i morse fick jag två till men de innehöll inte godis. Sen fick jag lite andra saker också. Härligt med påsk!
Påskägget jag fick igår! :)
Nu ska jag ta och äta någonting, så vi hörs senare. Ha en bra dag! ♥

Glad påsk!

Hoppas att ni får en awsome påsk! :)♥

Bo Rappne

Vet ni vem jag såg igår? Jo, självaste Bo Rappne. Haha, lite småkul sådär!
Han sitter och dricker kaffe där i bakgrunden, haha

Sunny days

Hola amigos!
Vilka underbara dagar det är! Helt fantastiskt. Just nu så har vi våra grannar på besök. Dem käkar middag här och så. Känner att min mage börjar kurra lite, hehe. Igår var jag med Sofia på rappnes. Som jag har berättat förut så finns det ju ett blomställe bredvid silverdal, där det också finns ett fik. Ägaren har du ett program om blommor osv och han heter typ Bo Rappne. Så ja, idag har jag bara chillat och spelat badminton i det fina vädret :).
En bild som jag tog. Blev väldigt nöjd! Jag tog den trots allt med mobilkameran :)

Soligt och skönt

Börjar inlägget med en bild på vårat påskpynt!
Hej på er! Vilken awsome dag det är idag. Det är riktigt soligt ute! Känner att jag ska ta att dra ut ett tag, för man blir väldigt hängig av att sitta inne hela dagen. Sen får jag se vad jag hittar på, jag har ingenting planerat. Hoppas att ni får en bra dag!

Påsklov

Hej!
Åh jag är så glaad! Det är påsklov :D. I. En. Och. En. Halv. Vecka! Awsome, vad ska ni hitta på? Jag ska i alla fall bara chilla. Igår och idag har vi haft origentering med skolan. Och såklart så ska det bara tät skog överallt så man är helt lost. Så där gick Emma och jag mitt inne i skogen och såg ingenting annat än träd och mossa. Fast det har varit väldigt fina dagar så det har varit riktigt skönt att springa i skogen :). Jag tog lite bilder idag och så filmade jag två filmer med min mobil, så jag förmodar att jag lägger upp dem. I alla fall bilderna! :).

Voila! Chicken ala Linn

Video inlägg

Nytt inlägg igen dårå, tyckte det var mycket enklare att berätta "dagen" SÅHÄR!


Tuesday

Give me a sign - Remady feat. Manu-L

Hej på er alla goa människor. Idag är det tisdag och jag har varit i skolan. Ingenting speciellt om skolan att berätta! Efter skolan så gick jag och Ida hem. Ikväll har bara jag och Sofia dans, eftersom Emma är sjuk. Krya på dig!♥. Nu ska jag ladda upp en video, så vi hörs!

RSS 2.0
Tiger Print Pointer 2